Tämän kakun tein meidän nuorimman tyttäremme syntymäpäiville smiley
Neiti tykkää hirveästi pikkuponeista, niinpä idea kakkuun oli helppo. Päällä tosiaan koristeena "oikea" poni!




Pohja:
*  4 munaa lasiin
*  tilavuudelta yhtä paljon sokeria
*  tilavuuudelta yhtä paljon jauhoja (n.70% vehnäjauhoja, loput perunajauhoja)
*  2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vaahdon sekaan jauho-leivinjauheseos. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa n. 40 minuuttia. Kumoa paiston jälkeen ja anna jäähtyä.

Täyte:
1 prk Flora vispiä
1 pss Valkosuklaa-nougatmoussea
½ prk maustamatonta tuorejuustoa
100g valkosuklaata

Vaahdota vispiä, laita moussepussi sekaan. Pehmennä tuorejuustoa vatkaamalla sitä eri astiassa. Yhdistä tuorejuusto vaahtoon rouhitun valkosuklaan kanssa.
-------------------------------
Leikkaa jäähtynyt kakkupohja 3 osaan. Kostuta pohjat esim. limpparilla (itse käytin Olvin satsua). Jaa täyte kahteen väliin. Kakun on hyvä maustua jääkaapissa seuraavaan päivään!

Sokerikreemi:
125 g voita
4 dl tomusokeria
1 rkl vettä
(pastaväriä)

Vatkaa voi ja sokeri, lisää vesi ja tarvittaessa pastaväri jos haluaa kreemistä samanväristä kuin päälle tulevasta marsipaanista.
Levitä kakun päälle tasaisesti. Asettele kaulittu marsipaani/sokerimassa.



Kakussa aika yksinkertaiset koristeet, värjätystä marsipaanista kukkia ja sydämiä. Sekä tyttären lemppariponi smiley