Pohja:
0,5 litran sämpylätaikina, ehkä vähän vehnäisempänä versiona.
Täyte:
1 pss kinkkusuikaleita
n.250g Arla Kadett 10% juustoa
n. 100g Aurajuustoa (17%)
½ punaista paprikaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 kananmunaa
pizzamaustetta
ripaus suolaa
ketsuppia
Täytteen ainekset pilkotaan, raastetaan ym. ja sekoitetaan vaan keskenään.
Kaulitse taikinapalanen ohueksi levyksi ja ota pyöreitä pohjia.
Voitele muffinsipellin "kolot" öljyllä. Laita taikina pohjalle, vähän ketsuppia ja siihen pari ruokalusikallista täytettä.
Paista uunissa +200 asteessa kunnes pohjat ja juusto ovat ottaneet kaunista väriä!(en muistanut katsoa kellosta aikaa, ehkä 10min?)
Nämä ovat paiston jälkeen mukavan rapeita =)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.