Pikkusiskoni sai tänä vuonna kenkäkakun
Hetken sain miettiä millaisen tekisin. Halusin että kakku ei ole pelkillä kukilla koristeltu, vaan jotain omaperäisyyttä kuvastava.
Toinen siskoni auttoi ideassa ja näin alkoi syntymään korkokenkä
Kakku onnistuikin hyvin. Ainut moittimisen arvoinen asia, liivatejauhe! En enää ikinä käytä sitä täytteiden hyydyttämiseen (tai mihinkään muuhun). Ihanan mariannemoussen tein, johon laitoin sitten tuota jauhetta. Meni hyytyessään ihmeellisen rakeiseksi, ja ylijääneessä täytteessä oli jopa ällöttäviä klimppejä Makuun tuo ei vaikuttanut.
Eli sisällä siis vaahdotettua vaniljakastiketta, maustamatonta tuorejuustoa, Marianne-crushia sekä kaakaojauhetta.
Kakun kostutin vaniljamaidolla.
Pohjana tummasta kääretorttulevystä otettuja pyöreitä paloja, 4 kpl.
Kenkä onnistui hyvin, hieman alkoi murtumaan joten äkkiä kuvat ja kahville. Kauan ei hyvänä pysynyt, pehmentyi vauhdilla.
Kengän sivulle tein vielä sokerimassa-marsipaaniruusuja ja lehtiä.
Pursotuksiin käytin Flora Vispiä, yksi purkki riitti täydellisesti, molempia värejä jäi tähteeksi lusikalliset
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.