Tämän ohjeen löysin Myllyn Parhaiden nettisivuilta. Ovat tosi nopeita tehdä
Oma versio ohjeesta menee näin:
1 pkt voitaikinalevyjä
juustoraastetta (esim. emmental-mozzarella)
mustapippuria
valkosipulia (tuoreena tai kuivattuna rouheena)
Levittele jäiset taikinalevyt leivinpaperille. Laita uuni lämpiämään +225 asteeseen. Venyttele sulaneita levyjä joko käsin tai kaulimella isommiksi leveyssuunnassa.
Ripottele juustoa, mustapippuria sekä valkosipulia.
Kääri rullalle pituussuunnassa, kastele levyn loppupäätä vähän vedellä, "liimaa" hyvin kiinni.
Leikkaa yksi pötkö kuuteen osaan, laita sellaisenaan pellille paistumaan. +225 astetta kunnes ovat kypsiä ja kivan ruskeita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.