1278351067_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän ohjeen löysin Myllyn Parhaiden nettisivuilta. Ovat tosi nopeita tehdä Hymy

Oma versio ohjeesta menee näin:

1 pkt voitaikinalevyjä

juustoraastetta (esim. emmental-mozzarella)

mustapippuria

valkosipulia (tuoreena tai kuivattuna rouheena)

 

Levittele jäiset taikinalevyt leivinpaperille. Laita uuni lämpiämään +225 asteeseen. Venyttele sulaneita levyjä joko käsin tai kaulimella isommiksi leveyssuunnassa.

Ripottele juustoa, mustapippuria sekä valkosipulia.

Kääri rullalle pituussuunnassa, kastele levyn loppupäätä vähän vedellä, "liimaa" hyvin kiinni.

Leikkaa yksi pötkö kuuteen osaan, laita sellaisenaan pellille paistumaan. +225 astetta kunnes ovat kypsiä ja kivan ruskeita.