Oli hirmuiset vieroitusoireet leipomisesta, alettiin sitten esikoisen kanssa väsäämään keksejä Taikina on sama mitä olen aiemminkin käyttänyt, nyt vain lisättiin suklaarouhetta joukkoon.
Taikina:
125 g voita
1,25 dl sokeria
1 kananmuna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl Fazer Marianne crush-rouhetta
Voi ja sokeri vaahdotetaan, lisätään muna. Lisää Mariannerouhe. Kuivat aineet yhdistetään eri astiassa, varovasti sekoitellaan taikinan joukkoon.
Taikina lautasella hetkeksi pakastimeen jähmettymään.
Jauhoja tällä ohjeella sain kayttää mielestäni paljon leivontavaiheessa! Vinkkinä, kannattaa ottaa kylmästä noin 1/3 osa kerrallaan, lämpenee helposti.
Paistetaan +200 asteessa, niin että reunoilla on aavistus ruskeaa paistoväriä. Ei siis tarvitse pinta edes ruskistua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.