Meidän pieni titinalle-fani täytti tänään hurjat 3-vuotta
Pohjana 5 munan kakkupohja, välissä mansikka-valkosuklaamoussea.
Mousse:
1 prk Flora vispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
5 dl mansikkaa
130 g valkosuklaata
2 liivatelehteä
Vaahdota vispi. Vatkaa myös tuorejuustoa notkeammaksi.
Palottele suklaa pieneksi rouheeksi.
Valuta mansikoista enemmät mehut, tilsaa haarukalla mansikoita.
Laita liivatteet likoamaan ja mansikkamehua kattilaan kuumenemaan.
Yhdistä vaahtoon tuorejuusto, mansikat ja valkosuklaa.
Sulata liivatelehdet kuumaan mansikkamehuun ja kaada moussen sekaan.
Ensikertaa käytössä oli "röyhelötylla". Ostin uuden setin, johon tuli erilaisia tyllia ja ennenkaikkea liitin, on vähän kätevää
Pursotukset vispiä, vaalenapunainen värjätty pastavärillä.
Koristeet kokonaan marsipaanista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.