Meidän pieni titinalle-fani täytti tänään hurjat 3-vuotta Hymy



 

Pohjana 5 munan kakkupohja, välissä mansikka-valkosuklaamoussea.

Mousse:

1 prk Flora vispiä

200g maustamatonta tuorejuustoa

5 dl mansikkaa

130 g valkosuklaata

2 liivatelehteä

 

Vaahdota vispi. Vatkaa myös tuorejuustoa notkeammaksi.

Palottele suklaa pieneksi rouheeksi.

Valuta mansikoista enemmät mehut, tilsaa haarukalla mansikoita.

Laita liivatteet likoamaan ja mansikkamehua kattilaan kuumenemaan.

Yhdistä vaahtoon tuorejuusto, mansikat ja valkosuklaa.

Sulata liivatelehdet kuumaan mansikkamehuun ja kaada moussen sekaan.

Ensikertaa käytössä oli "röyhelötylla". Ostin uuden setin, johon tuli erilaisia tyllia ja ennenkaikkea liitin, on vähän kätevää Silmänisku

Pursotukset vispiä, vaalenapunainen värjätty pastavärillä.

Koristeet kokonaan marsipaanista.