Tästä tuli aika hyvää ja mehevää Kieli ulkona Omasta reseptivihkostani muokkasin yhtä vanhaa ohjetta ja tällaisen sain aikaiseksi:

Taikina:

100 g margariinia

2 dl sokeria

2 dl kevytkermaa

1 kananmuna

4 dl vehnäjauhoja

3/4 dl kaakaojauhetta

2 tl vanilliinisokeria

2 tl leivinjauhetta

0,5 tl suolaa

n. 12-16 palaa Daim-suklaalevystä (vähän maun mukaan)

Päälle:

6 daim-palasta sulatettuna

 

Sulata margariini, anna jäähtyä hetki ja lisää sitten kananmuna, sokeri ja kerma. Paloittele suklaa. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lopuksi suklaarouhe.

Laita leivinpaperi 26cm halkaisijaltaan olevaan irtoreunavuokaan ja voitele vielä reunat rasvalla.

Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla +225 asteessa noin 30-35min. Anna jäähtyä ja koristele sulatetulla suklaalla ja NAUTI! Hymy