Tähän saakka parhaat toffeekeitokset!
Ohjeen kehitin itse sitä mukaa kun soppaa keittelin
3,33 dl kermaa (tuon verran oli kierrekorkilla varustetussa purkissa)
3,5 dl sokeria
1,5 dl Fazer wiener crush-rouhetta
2 tl vaniljasokeria
1 rkl voita
Keitä kermaa ja sokeria noin 45 min. Levy kannattaa pitää 3-4 koko ajan. Muista sekoitella, muuten palaa pohjaan!
Tässä vaiheessa toffee alkaa olemaan aika kovaa. Testaa tiputtamalla tippa seosta kylmään veteen. Jos jähmettyy nopeasti, lopeta keittäminen. Tarvittaessa kiehuttele lisää. Lisää loput aineet.
Kaada toffee esim. neliöön lasivuokaan leivinpaperin päälle. Anna jähmettyä ja paloittele.
Minun toffeesta tuli varsin kovaa, sitä halusinkin! Sai tosissaan voimaa käyttää kun leikkasin veitsellä paloiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.