Tähän saakka parhaat toffeekeitokset!

1292350647_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohjeen kehitin itse sitä mukaa kun soppaa keittelin Hymy

3,33 dl kermaa (tuon verran oli kierrekorkilla varustetussa purkissa)

3,5 dl sokeria

1,5 dl Fazer wiener crush-rouhetta

2 tl vaniljasokeria

1 rkl voita

Keitä kermaa ja sokeria noin 45 min. Levy kannattaa pitää 3-4 koko ajan. Muista sekoitella, muuten palaa pohjaan!

Tässä vaiheessa toffee alkaa olemaan aika kovaa. Testaa tiputtamalla tippa seosta kylmään veteen. Jos jähmettyy nopeasti, lopeta keittäminen. Tarvittaessa kiehuttele lisää. Lisää loput aineet.

Kaada toffee esim. neliöön lasivuokaan leivinpaperin päälle. Anna jähmettyä ja paloittele.

Minun toffeesta tuli varsin kovaa, sitä halusinkin! Sai tosissaan voimaa käyttää kun leikkasin veitsellä paloiksi.