Ensimmäinen kakkuni joka on päällystetty kokonaan marsipaanilla! Ja sen kyllä huomaa Jospa harjoitus tekee mestarin. Tosi vaikea oli saada reunarypyt siloiteltua. Eiköhän tämä kelpaa meidän perheelle
Kakun kokosin 8 dl lasikulhoon. Tummaa kääretorttupohjaa meni noin ½ pellillistä.
Väliin tein cappuchinomoussea. Eli 1 pss cappuchinomoussea vatkattuna 3/4 dl maitoa. Noin 1/3 prk Flora vispiä vaahdotettuna, sekä 1/3 prk maustamatonta tuorejuustoa.
Kakku sai muhia jääkaapissa yön yli.
Kukat tein jo aiemmin marsipaanista. Mustan värin sain tulemaan kaakaojauheesta ja mustasta tomuväristä.
Ison marsipaanilevyn kaulitsin leivinpaperin alla. Lopuksi rutistelin että tulisi tuollainen "ryppyefekti" Tämä pieni kakku vetäsi marsipaania reilut 250g!
Onnea 30v. vanhalle miehelleni
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.