Taikina:
0,5 l vettä
2 kananmunaa
1 rkl kardemummaa
0,5 tl suolaa
1,5 dl sokeria
2 pss kuivahiivaa
100 g voita / margariinia
n. 14 dl vehnäjauhoja
Tästä taikinasta sain tehtyä 3 pellillistä, eli noin 27kpl.
Vaniljapullat: Pyörittele taikinasta palloja, litistä pellillä ohuiksi, anna kohota n. 20min. Painele keskelle kolo. Voitele reunat kananmunalla ja ripottele raesokeria. Lopuksi n. ruokalusikallinen (riippuu pullan koosta) täytettä.
täyte on vaniljakreemiä joka on sekoitettu sulaan voihin ja veteen. Aika löysäksi voi jättää, hetkinen jääkaapissa saa muuttumaan paksummaksi.
Korvapuusteissa on sisällä sulaa voita, sokeria, vaniljasokeria sekä kanelia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.