Erilaisia marenkeja tuli tehtyä esikoisen synttärijuhlille.
Tässä mansikkamarengit
Ohjeena käytin Open cafe-blogista löytynyttä reseptiä. Mansikkatomusokeria tosin ei ollut tarpeeksi, makua tuli kuitenkin riittävästi.
Ohje:
3 valkuaista
2 dl mansikkatomusokeria
4 dl tomusokeria
1 tl etikkaa (ohjeessa omenaviini-, meiltä löytyi valkoviinietikkaa)
Erottele valkuaiset. Lisää siivilöityä tomusokeria aluksi 2 dl valkuaisten sekaan. Vatkaa pari minuuttia. Lisää loput ja vatkaa viitisen minuuttia. Pursota leivinpaperin päälle ja laita uuniin +80 asteeseen 2 tunniksi. Jätä vielä kuivumaan yön yli.
En tiedä mikä meni pieleen, mutta en saanut pursotusjälkiä kunnolla näkyviin No, hyviä jokatapauksessa ovat
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.