Erilaisia marenkeja tuli tehtyä esikoisen synttärijuhlille.

Tässä mansikkamarengit Nauru

Ohjeena käytin Open cafe-blogista löytynyttä reseptiä. Mansikkatomusokeria tosin ei ollut tarpeeksi, makua tuli kuitenkin riittävästi.

Ohje:

3 valkuaista

2 dl mansikkatomusokeria

4 dl tomusokeria

1 tl etikkaa (ohjeessa omenaviini-, meiltä löytyi valkoviinietikkaa)

 

Erottele valkuaiset. Lisää siivilöityä tomusokeria aluksi 2 dl valkuaisten sekaan. Vatkaa pari minuuttia. Lisää loput ja vatkaa viitisen minuuttia. Pursota leivinpaperin päälle ja laita uuniin +80 asteeseen 2 tunniksi. Jätä vielä kuivumaan yön yli.

En tiedä mikä meni pieleen, mutta en saanut pursotusjälkiä kunnolla näkyviin Päättämätön No, hyviä jokatapauksessa ovat Kieli ulkona