Vanhasta kouluajan kirjasta löytyi todella maistuva ohje!
Pinta jäi kivan rapeaksi, ja muutenkin maultaan paras mitä koskaan olen tehnyt
Tästä ohjeesta tulee yksi uunipelti:
0,5 l maitoa
2 kananmunaa
0,5 - 1 dl sokeria
1 tl suolaa
50 g voisulaa
3,5 dl vehnäjauhoja
Tämä olisi alunperin täytynyt tehdä niin että maito, suola ja vehnäjauho sekoitetaan ja annetaan turvota 1-3h. sen jälkeen vaahdotetaan munat ja sokeri ja lisätä taikinaan.
Mutta, minä sekoitin vaan kaikki keskenään ja silti tuli hyvää! Ennätti kyllä turvota kulhossa noin 30min.
Jokatapauksessa, paistetaan +225 asteessa kunnes pinta on nätin ruskea.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.